Senior bio

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Taastrup, tilbyder OK-klubben Senior Bio hver den første onsdag i måneden klokken 14:00.
SeniorBio er for dig der er over 65+ og har et bankende filmhjerte.
Vi begynder kl. 13:30 med en kop kaffe/te og et stykke kage i foyeren.

Kl. 14.00 blænder vi op for månedens aktuelle film som er udvalgt i samarbejde med Nordisk Film og OK-klubben og Bio City har tilpasset lyden.
Pris inkl.kaffe og kage kr.80,-  (tillæg kr. 20,- ved helaftensfilm).

Månedens film vil blive annonceret UNDER SENIORBIO.

Der kan reserveres billetter hos:

BILLETTER KAN KØBES I OK-KLUBBEN eller I NORDISK FILM BIOGRAFER I TAASTRUP.
City 2
2630 Taastrup
på tlf. 70 13 12 11.           BIO CITY.   (klik her)
Alle dage fra 11:00 til 20:00

‚ÄčNÆSTE SENIOR FILM BLIVER VIST ONSDAG
Den 4. august 2021 KL.14.00
"Hvor kragerne vender"
Det humoristiske danske drama "Hvor kragerne vender" handler om den unge forfatter Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet og er flyttet til København for at leve det kunstneriske  bohemeliv, hun altid har drømt om.
Snart tvinges Laura dog tilbage til sin hjemby, da hun skal deltage i sin brors bryllup. Til hendes overraskelse finder hun ud af, at han skal giftes med hendes barndomsfjende Cathrine. Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.
I hovedrollen findes Rosalinde Mynster, som vi blandt andet kender fra i krig&kærlighed og To verdener. Dramaet er instruktør Lisa Jespersens spillefilmsdebut. Jespersen fik stor ros for sin afgangsfilm "September" da hun blev færdguddannet fra Den Danske Filmskole i 2017.

Forbehold for ændringer.

-000-