Senior bio

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Taastrup, tilbyder OK-klubben Senior Bio hver den første onsdag i måneden klokken 14:00.
SeniorBio er for dig der er over 65+ og har et bankende filmhjerte.
Vi begynder kl. 13:30 med en kop kaffe/te og et stykke kage i foyeren.

Kl. 14.00 blænder vi op for månedens aktuelle film som er udvalgt i samarbejde med Nordisk Film og OK-klubben og Bio City har tilpasset lyden.
Pris inkl.kaffe og kage kr.80,-  (tillæg kr. 20,- ved helaftensfilm).

Månedens film vil blive annonceret UNDER SENIORBIO.

Der kan reserveres billetter hos:

BILLETTER KAN KØBES I OK-KLUBBEN eller I NORDISK FILM BIOGRAFER I TAASTRUP.
City 2
2630 Taastrup
på tlf. 70 13 12 11.           BIO CITY.   (klik her)
Alle dage fra 11:00 til 20:00