Senior bio

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Taastrup, tilbyder OK-klubben Senior Bio hver den første onsdag i måneden klokken 14:00.
SeniorBio er for dig der er over 65+ og har et bankende filmhjerte.
Vi begynder kl. 13:30 med en kop kaffe/te og et stykke kage i foyeren.

Kl. 14.00 blænder vi op for månedens aktuelle film som er udvalgt i samarbejde med Nordisk Film og OK-klubben og Bio City har tilpasset lyden.
Pris pr. Billet er fra onsdag den 6. oktober steget med kr. 15.- til kr. 95.- pr. Billet oplyser Nordisk Film.
Pris inkl.kaffe og kage kr. 95,-  (tillæg kr. 20,- ved helaftensfilm).

Månedens film vil blive annonceret UNDER SENIORBIO.

Der kan reserveres billetter hos:

BILLETTER KAN KØBES I OK-KLUBBEN eller I NORDISK FILM BIOGRAFER I TAASTRUP.
City 2
2630 Taastrup
på tlf. 70 13 12 11.           BIO CITY.   (klik her)
Alle dage fra 11:00 til 20:00

‚ÄčNÆSTE SENIOR FILM BLIVER VIST ONSDAG
Den 6. oktober 2021 KL.14.00
 Margrete den Første
Filmen " Margrete den første" foregår i 1402, og en kvinde står i spidsen for et nyt nordisk stor-rige. Margrete har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, kong Erik.
Unionen er omgivet af fjender, og Margrete planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske prinsesse Philippa. En alliance med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mod angreb.Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuligt dilemma, der kan koste hende alt.
I rollen som Margrete ses Trine Dyrholm, som tidligere har leveret fremragende præstationer i bl.a. "Dronningen og den skaldede frisør".

Forbehold for ændringer.

-000-