Senior bio

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Taastrup, tilbyder OK-klubben Senior Bio hver den første onsdag i måneden klokken 14:00.
SeniorBio er for dig der er over 65+ og har et bankende filmhjerte.
Vi begynder kl. 13:30 med en kop kaffe/te og et stykke kage i foyeren.

Kl. 14.00 blænder vi op for månedens aktuelle film som er udvalgt i samarbejde med Nordisk Film og OK-klubben og Bio City har tilpasset lyden.
Pris pr. Billet er fra onsdag den 6. oktober steget med kr. 15.- til kr. 95.- pr. Billet oplyser Nordisk Film.
Pris inkl.kaffe og kage kr. 95,-  (tillæg kr. 20,- ved helaftensfilm).

Månedens film vil blive annonceret UNDER SENIORBIO.

Der kan reserveres billetter hos:

BILLETTER KAN KØBES I OK-KLUBBEN eller I NORDISK FILM BIOGRAFER I HØJE-TAASTRUP.
City 2
2630 Taastrup
på tlf. 70 13 12 11.           BIO CITY.   (klik her)
Alle dage fra 11:00 til 20:00

Filmen den 5. januar er aflyst! på grund af Corona. Biografen er lukket.
‚ÄčNÆSTE SENIOR FILM BLIVER VIST ONSDAG
Den 5. januar 2022 KL.14.00

"Hvidstengruppen II: De efterladte er opfølgeren til publikumssuccesen " Hvidstengruppen" fra 2012.
Filmen starter, hvor forgængeren sluttede. Samme dag. Vi følger Tulle Fiil og hendes søster Gerda Fiil, der dømmes til rædslerne i et tysk fængsel. Deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet. Tulle må efterlade sit barn Gulle på to år hos Tulles mor Gudrun.
Vi følger Tulle og Gerda som krigsfanger ned gennem  Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten.
Filmen er en gribende dramatisk fortælling om en families ubærlige tab og totale splittelse, hvor håbet er alt de har at holde fast i. I instruktørstolen sidder Anne-Grethe Bjarup Riis, som også stod bag den første film.

-000-

Forbehold for ændringer.