Program for Februar 2022

Bamseshow

Tirsdag den 1. februar 2022 kl. 14:30 - 16:30

Bamse show med René Jacobsen

Den professionelle sanger og musiker René Jacobsen har sammensat et vaskeægte Bamse Show med alle de kendte hits fra Bamses Venner - og ja, han ligner og lyder som Flemming " Bamse" Jørgensen

Her er kendte hits som "Vimmersvej"  "En lille båd der gynger" "Tænker altid på dig"  " Venner kom og se"  " Jeg har kun 3 tænder"  "Hvorfor går Louise til bal" og mange flere kendte og mindre kendte sange fra Bamses store repertoire.

René Jacobsen har i en lang årrække begejstret med sang, musik og underholdning til arrangementer over hele landet, og er bl.a. en populær entertainer i Ølgod på Bakken en stor del af sommerperioden. Gang på gang er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming " Bamse " Jørgensen, og mange opfordringer går på de kendte Bamse-sange, når René er på scenen. Deraf kom idéen til at lave et Bamse Show, hvor René Jacobsen hylder Flemming "Bamse" Jøgensen.

I Biografen

Den første OK-program forside fra 1972 Program forside 1972

OK-Klubben Høje-Taastrups første program Årgang 1972.            Og deres 25 Års Jubilæum i 1997.

Tirsdag den 15. februar 2022 kl. 14:30 - 16:30

" Pigen i trøjen"

Ved Karina Jensen

Karina kommer med sine historier ind på følelserne omkring det at være væk hjemmefra, at se sine soldaterkammerater få PTSD og om at leve et helt andet liv end sin omgangskreds.

Og overvejelser omkring det, eventuelt at skulle overgå til "den civile" verden efter et langt soldaterliv.

Foredraget "Pigen i Trøjen" er modstykket til eksempelvis Armadillo filmen. Her er der i stedet fokus på de mange nuancer og facetter der er, når unge mennesker vælger at blive soldater og drager i krig, fordi de brænder for opgaven.

"Vi spiser sammen"

Lørdag den 26. februar 2022 kl.12:00 - 14:30

I Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje-Taastrup

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas vin. Dagen sluttes af med Kaffe, kage og hyggeligt samvær. alt for kr. 60,