Formandens side

Omsorgsprisen
FN's internationale ældredag
1. oktober 2015

Husk, at for hvert minut

du er vred, mister du 60

sekunders lykke.

-Waldo Emerson

Kære OK’er

denne sæson ser vi frem til at fejre vort 50-års jubilæum, og der er løbet meget vand i åen siden vi startede OK-klubben her i Høje-Taastrup

For 50 år siden blev der plantet et lille træ, skal vi kalde det OK, her i Høje-Taastrup - det træ har nu vokset sig stort og prægtigt. Kronen er vidt forgrenet, som tegn på et godt og sundt træ.

Til alle jer, der gennem årene har været med til at give det næring skal der lyde et stort TAK. I har bragt ånd og livsglæde til OK-Klubben. Tillykke med de første 50 års dejligt samvær, i er med til at berige fremtiden.

OK er bygget på fundamentet omsorg!

Vi har alle brug for omsorg, det kræver overskud at være omsorgsfuld, men det giver også overskud, at mærke andres glæde over, at man er der med støtte og et knus når behovet er der.

Jeg vil her sende en stor tak til alle, der gennem årene har støttet vort arbejde. Det gælder både medlemmer, værter/værtinder, sponsorer, politikere og pressen. Uden jer var der ingen OK-Klub TAK!

Kærlig hilsen

Bente.

Du lever kun en gang

og hvis du gør det ordenligt