Formandens side

Bente er
hædret med
Omsorgsprisen
FN's internationale ældredag
1. oktober 2015

Husk, at for hvert minut

du er vred, mister du 60

sekunders lykke.

-Waldo Emerson

 
 
 

 

 
 
 
 

 

                                

                               Kære OK’er


Vi er nu på vej ind i et nyt årti, nemlig tyverne.

Hvad venter os ud i fremtiden? Ja det er svært at spå om, men et er sikkert politikerne vil have os til at gå frivilligt ind i mere arbejde for ikke blot de ældre og handicappede men også børnene, og både Dronningen og statministeren talte om de ensomme.

For OK-klubben er det vigtigt at vi selv sætter Focus på hvad vi vil! Der er mange små nicher vi endnu kan gå ind i - samtalegrupper -strikke/hæklegrupper - spillegrupper, her tænker jeg ikke på musik men ludo eller noget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser - nu siger i: hvad med frivillige? ja det er nok den største hurdle vi skal over, men hvor der er vilje er der vej.

Når man tager hul på et nyt år, bør man vel også se lidt tilbage.

I 2018 ophørte satspuljen og man afsatte 167. Mill. af disse midler til det gode ældre liv.

Hvad skete der? jo vi fik en ny regering og de har trukket 108. Mill. tilbage for at finansiere en fortsættelse af demenshandlingsplanen.

Der er forsket i en bred vifte inden for demensområdet, selv om det ofte er endt blindt i forhold til at finde en behandling - og dog. Her i oktober kom det frem at man har en ny medicin som man sætter sin lid til, den kan måske bremse udviklingen af Alzheimer. Medicinen er baseret på immunterapi, hvor man giver antistoffer mod de skadelige proteiner i hjernen. Vi kan kun håbe på at det virker og vi så er kommet et lille skridt videre.

Ja der er nok at tage fat på!.

Jeg ønsker alle et rigtigt godt Nytår  og tak for det gamle År.

Bente.


 

Du lever kun en gang

og hvis du gør det ordenligt

så er det også nok.