Program for Juni 2020

Mandag den 1. juni til fredag den 5. juni 2020

Tag med OK-klubben til det Nordjyske og oplev fiskerbyen Hanstholm

Overnatning på Hotel Hanstholm

Besøg i Mønsted Kalkgruppe. Her kører vi med minetoget og får mulighed for at høre fløjtespiller Susanne Klausen.

Oplev Hanstholm fiskeauktion med guide. Bunkermuseum, spise på havnen i Hirtshals, besøg Oceanarium og på hjemturen er der 1½ times rundvisning og smagsprøver på Whisky ved Brænderiet Limfjorden.

Nærmere beskrivelse udleveres efter tilmelding.

Afrejse Mødested:     Taastrup Station, Centerpladsen. Afgang kl. 8:00. I bussen serveres en kop kaffe med et rundstykke til.

Pris for transport og ophold og halvpension:     Enk. værelse kr. 3845,- Dobb. værelse kr. 3545,-

Betaling:     Depositum  kr. 1000,- ved tilmelding, resten af beløbet senest 1. maj

Tilmelding:   Mandag den 6. januar. Fra kl. 10:00 til 12:00 i kulturcentret. (Der udleveres nr. fra kl. 9:00).

Der er reserveret:     20 dobb. værelser og 20 enk. værelser

Turleder:      Bente Steffensen,   29 92 39 98