Program for august 2020

Du kan til venstre herfor klikke dig frem til OK-klubbens programmer i de respektive måneder.

I Biografen

Onsdag den 5. august 2020 kl.14:00

I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

"Tenet"

Kaffe og kage kl. 13:30

Filmen "Tenet" er nyeste projekt af mesterinstruktøren Christopher Nolan.

Plottet er indtil videre ukendt, men den beskrives som en "event-film" og en international spionfilm om tid. I hovedrollerne ses John David Washington, Robert Pattinson og Elizabeth Debichi, mens også gamle kendinge som Michael Caine medvirker. Nolan selv kalder filmen for "sin mest ambitiøse hidtil". Store ord fra manden bag Interstellar, The Dark Knight, Dunkirk og Inception. 

                -000-

 

 

Tirsdag den 11. august 2020 kl. 14:00 - 16:30

Års-og tirsdagsmøde. Bemærk tidspunktet

 

Årsmødet blev udsat fra den 24. marts på  grund af covid-19 virus.

Bestyrelsen i OK-Klubben Høje-Taastrup indkalder herved i henhold til vedtægternes § 6. til ordinært årsmøde med følgende dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Formandens beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Godkendelse af budget og kontingent for næste år
  6. Valg af bestyrelsmedlemmer
  7. Valg af en 1. og en 2. bestyrelsessuppleant 
  8. Valg af 2. revisorer og 1. revisorsuppleant
  9. Eventuelt

 Forslag, der ønskes bragt til afstemning under punkt 4 - indkomne forslag - skal være formanden i hænde senest 14 dage før årsmødets afholdelse

                                                                                                   §§§§§§§§  

Efter Årsmødet underholdning ved: Cottonfields

Bandet er en blanding af barndommens musikundervisning, glæden ved at spille og fornøjelsen ved at spille sammer. Vi befandt os, en del af barndommen og ungdommen i de to nabosogne Sdr. Bjert og Sdr. Stenderup sydøst for Kolding, hvor miljøet for musik, kultur og samfundsdebat altid har været højt prioteret.

Da "pigtrådsmusikken" rullede ind over landet i starten af tresserne, spillede vi i de små, nye bands i lokalområdet. Det var på den tid, da The Beatles slog igennem, at den akustiske musik blev afløst af elektriske guitarer med forstærkere og alt, hvad der kunne spille højt, til tider for at camouflere den manglende kvalitet. Senere, i gymnasietiden blev det den politisk inspirerede - og også den lidt blødere musik, der fangede os. 

                                                                               -000- 

Kaffe med Kurt

Tirsdag den 25. august 2020 kl. 14:30 - 16:30

Kaffe med Kurt

Kurt Leth fortæller om spændende personer på hans vej igennem TV journalistikken fra starten i Danmarks Radio via TV 2 systemet. Mange af indslagene på tv bygger på menneskelige historier plus en perlerække af indslag om mennesker fra sportens verden.

I sit foredrag giver Kurt også et indblik i, hvordan man laver tv. Hvordan optager han og kameramanden?. Hvordan finder han emnerne?. Der er også livlige historier om Kurts tid som "skriverkarl" på Jyllands Posten. Om tiden som radiojournalist i det midt og vestjyske og jobbet som pressemand i Udenrigsministeriet under Uffe Ellemann.  

-000-