Program for august 2020

Du kan til venstre herfor klikke dig frem til OK-klubbens programmer i de respektive måneder.

OBS! OBS! OBS! På grund af Covid-19 er der kun begrænset adgang til vores arrangementer i  kulturcenteret. Derfor skal det meddeles enten fra gang til gang eller ringes på!

Tlf. 29 92 39 98 for tilmelding foreløbigt frem til 31. oktober.  

I Biografen

Onsdag den 5. august 2020 kl.14:00

I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

Aflyst! på grund af Coronakrisen 

"Tenet"

Kaffe og kage kl. 13:30

Filmen "Tenet" er nyeste projekt af mesterinstruktøren Christopher Nolan.

Plottet er indtil videre ukendt, men den beskrives som en "event-film" og en international spionfilm om tid. I hovedrollerne ses John David Washington, Robert Pattinson og Elizabeth Debichi, mens også gamle kendinge som Michael Caine medvirker. Nolan selv kalder filmen for "sin mest ambitiøse hidtil". Store ord fra manden bag Interstellar, The Dark Knight, Dunkirk og Inception. 

                -000-

 

Cottenfields

Tirsdag den 11. august 2020 kl.14:30 - 16:30

Cottenfields

Bandet er en blanding af barndommens musikundervisning, glæden ved at spille og fornøjelsen ved at spille sammer. Vi befandt os, en del af barndommen og ungdommen i de to nabosogne Sdr. Bjert og Sdr. Stenderup sydøst for Kolding, hvor miljøet for musik, kultur og samfundsdebat altid har været højt prioteret.

Da "pigtrådsmusikken" rullede ind over landet i starten af tresserne, spillede vi i de små, nye bands i lokalområdet. Det var på den tid, da The Beatles slog igennem, at den akustiske musik blev afløst af elektriske guitarer med forstærkere og alt, hvad der kunne spille højt, til tider for at camouflere den manglende kvalitet. Senere, i gymnasietiden blev det den politisk inspirerede - og også den lidt blødere musik, der fangede os. 

                                                                                                -000- 

Kaffe med Kurt

Tirsdag den 25. august 2020 kl. 14:30 - 16:30

Kaffe med Kurt

Kurt Leth fortæller om spændende personer på hans vej igennem TV journalistikken fra starten i Danmarks Radio via TV 2 systemet. Mange af indslagene på tv bygger på menneskelige historier plus en perlerække af indslag om mennesker fra sportens verden.

I sit foredrag giver Kurt også et indblik i, hvordan man laver tv. Hvordan optager han og kameramanden?. Hvordan finder han emnerne?. Der er også livlige historier om Kurts tid som "skriverkarl" på Jyllands Posten. Om tiden som radiojournalist i det midt og vestjyske og jobbet som pressemand i Udenrigsministeriet under Uffe Ellemann.  

-000-

Nedenstående vaccinationer er gratis for følgende personer:

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle der er fyldt 65 år inden 15. januar 2021 at lade sig vaccinere mod influenza og pneumokokker. Desuden anbefales vaccinationen til personer med visse kroniske sygdomme. Se mere om hvilke grupper det omhandler på www.minvaccination.dk .

Vi skal vaccinere følgende dage.

1. oktober - Kulturcenteret

7. oktober - Reerslev - Sengeløse - Esbens Vænge

8. oktober - Pensionisternes Hus - Paraplyen

4. november - Medborgerhuset.