Program for november 2016

Tirsdag den 1. november 2016 kl. 17:00 - 18:00

Gratis Vaccination mod Influenza

Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer OK-medlemmer mv. i Taastrup Kulturcenter.

NB. Vaccinationen er gratis for førtids-og folkepensionister, men ALLE andre kan også blive vaccineret - mod betaling.

Særtilbud

Bemærk: Tirsdag den 1.november tilbyder Kulturcaféen

Biksemad med spejlæg og bearnaisesovs Pris kr. 35,oo

Husk at bestille mad min. 2 dage før i caféen.

Tirsdag den 1. november 2016 kl.11:00

Cirkusmuseet

Træd ind i udstillingen og kom bag om den forunderlige cirkusverden. Her kan du opleve tryllekunstens magi, gå i klovnens fodspor eller selv træde ind i manegen.

Udstillingen byder på interaktivitet. Du kan bl.a. opleve en cirkusforestilling siddende i en trapez eller fornemme, hvordan det er at køre på line 21 m over jorden. Derudover kan du se en række sjældne filmklip med bl.a. Charlie Rivel, Cirkus Schumanns heste, løver og tigre i Cirkus Benneweis og tryllekunstneren Truxa.

Blandt de udstillede kostumer og rekvisitter er der en række fine klenodier så som kjoler fra Paulina Schumann, Diana Benneweis og Dora Miehe. Det revolutionerende kostume med hotpants fra Nelly Jane Benneweis. Ølund Barlys jonglørknive og ikke mindst en lille flig af: Truxas største hemmelighed - tankelæsernummeret.

Mødested:      Taastrup Station

Tidspunkt:      Kl. 09:23

Pris:                Kr. 60,00

Betaling:         Ved tilmelding

Tilmelding:     Ved tirsdagsmøderne

Antal:              Maks. 25 personer

Turleder:         Susan Lindknud

Tirsdag den 8. november 2016 kl 14:30 - 16:30

25 ÅR PÅ DET KONGELIGE TEATER

Anne Grethe Lassen

Anne Grethe Lassen var ansat på Det Kongelige Teater i 25 år.

Hun fortæller om sine oplevelser her, hvor hun havde en fod i såvel den kunstneriske som den administrative del af det store teater på Kongens Nytorv.

Der vises også enestående filmklip blandt andet fra Ebbe Rodes 80 års fødselsdag.

Fødselsdags-forestillingen på Gamle Scene med medvirken af mange af hans kvindelige, kongelige kolleger,- lige fra Bodil Kjer til Susse Wold, Ghita Nørby, Birthe Neumann og Marguerite Viby til en flok af teatrets sangerinder og musikere.

Lørdag den 19. november 2016 kl. 12:00 - 15:00

I Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje Taastrup.

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas rødvin. Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær, alt sammen for kr. 60,-

I dag står menuen på:

Hamburgerryg og grønlangkål.           Velbekomme !

Husk tilmelding til Bente senest den 16. november 2016.

Tirsdag den 22. november 2016 kl. 14:30 - 16:30

" Fra bondedreng til kirketjener "

En musikalskfortælling om, at tro med begejstring

LEIF LAURBERG

Leif Laurberg synger og fortæller om sit liv; fra opvæksten som bondedreng, via en karriere som skuespiller, til stillingen som sognegårdsvært Sankt Jørgensbjerg Kirke i Roskilde.