Program for september 2017

Du kan til venstre herfor klikke dig frem til OK-klubbens programmer i de respektive måneder

Frivillighedsdagen lørdag d. 2. september

Billeder fra OK-Klubbens bod på gasværksvej. Vi havde en god placering og mange besøgende på vores stand. Der var stor interesse for vores plancher og billeder og den smukke blomsteropsats som klubbens faste blomsterpige/værtinde havde lavet.Vi syntes selv vi havde en flot bod, og det syntes andre også, så vi vandt præmien for årets bedste bod

Tirsdag den 5, september 2017 kl. 11:00

Nyhavn på kryds og tværs

Med Allan Mylius Thomsen

På denne historiske byvandring skal vi rundt i Nyhavn og se og høre om de gamle huse og nogle af dets beboere. Vi får historien om havnens tilblivelse og Gyldenløves Palæ, og medens vi slentrer rundt får vi historien om "Kabyssen" hvor der blev solgt billetter til Titanic, bulen Hong Kong, det legendariske værtshus Nyhavn 17, Guldmagerens Hus, Spøgelseshuset, Eventyrernes Klub og den rige enke, der blev begravet levende m.m.

​Vi skal også høre om søfolkene, bolværksmatroserne, den frække periode med Nyhavnspigerne, De Røde Hænders Klub, verdens ældste tatovørbutik, det offentlige toilet med græs på taget og rulleforretningerne, hvor det siges, at Kanalbådene grundstødte på tømte tegnebøger. Det er artige sager, der bliver rullet op i denne herlige havn med de gamle træskibe langs bolværket.

Varighed ca. 1 time 45 min. Startende ved Mindeankret i Nyhavn.

Vi slutter af med 3 stk. smørrebrød og 1 øl/vand på Restaurant Gilleleje. Mødested: Ved Mindeankret, Nyhavn.

Mødested:      Taastrup Station kl. 10:02

​Pris:                Kr. 215,-

Betaling:         Ved tilmelding

​Tilmelding:      Ved tirsdagsmøderne  15/8  til  29/8

Antal:              Min 25 - max 30 personer

​Turleder:         Ove Drygaard

​Vi havde en dejlig tur med ok-klubben til Nyhavn på kryds og tværs med Allan Mylius Thomsen som guide.

Tirsdag den 12. september 2017 kl. 14:30 - 16:30

Per & Peter Johan

​"FAR & SØN"

​Topunderholdning med Per fra Duoen " INGE & Per", samt deres søn, PETER JOHAN, i syng med på Giro 413 og Inge & Pers egne sange. Det hele krydret med en lille fortælling om sangene og melodierne, og om et liv på farten i over 40 år. Et rigtigt syng med program for de ældre.

Peter Johan er ikke nybegynder med at akkompagnerer, da han allerede som 10 årig var med sin Mor og Far på tourne, i Danmark og Tyskland, hvor han spillede på Violin til sangene.

I dag er Peter Johan Klassisk Musikstuderende på Kontrabas, Randers Musikskoles Talentlinje sam Konservatoriet i Århus.

Lørdag den 23. september 2017 kl. 12:00 - 15:00

I Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje Taastrup

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas hvidvin.

​Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær, alt sammen for kr. 60,-

I dag står menuen på:  Forloren Hare & Pære Belle Helena

​                                                                                            Velbekomme

Husk tilmelding til Bente senest den 20. september 2017

Tirsdag den 26. september 2017 kl. 14:30 - 16:30

" Emigrant på livstid "

Ludmilla Spektor fortæller om sin jødiske baggrund, opvæksten i Sovjetunionen og om sit møde med Danmark og den danske kultur.

​Ludmilla Spektor har i mere end 34 år været violinist i Danmarks Radios Synfoniorkester, hun medvirkede også ved Dronning Ingrids begravelse i Roskilde Domkirke.

Efter en opvækst i sovjetrepublikken Ukraine emigrerede Ludmilla Spektor til Danmark og fandt melodien i DR's ensembler. Hun har netop udgivet sine erindringer.

​"Da jeg kom til Danmark opdagede jeg, hvor lidt folk her ved om livet i Sovjetunionen før murens fald. Hvor styret det hele var - og hvor begrænset. Jeg har stadig problemer med at gå i et supermarked. Jeg kan ikke overskue al den overflod og vælge mellem de mange varer på hylderne. Når jeg er på turné med orkestre, kan jeg ikke overskue de store morgenbuffeter , som mange hoteller har. Jeg har det bedst med et stykke knækbrød eller noget andet meget enkelt", siger ludmilla Spektor.