Program for august 2017

Tirsdag den 15. august 2017 kl. 14:30 - 16:30

Kælderduoen

Svend Bistrup-Harmonika og John Eirup-Banjo

Vi spiller og synger bl.a.:

Skillingsviser, gårdsangerviser, revyviser og sømandssange

Vi lægger vægt på :

​" At publikum skal kunne genkende og synge med, tralle med, nynne med, vugge med - samt evt. danse til ".

Kælderduoen har eksisteret i mere end 27 år og de har altid sat en ære i at skabe en god stemning. Der er dømt musikalsk hygge denne tirsdag eftermiddag.

" Vi er helst ikke bundet af elektronisk udstyr. Derfor kan vi bevæge os rundt mellem bordene og være i tæt kontakt med deltagerne.

Tirsdag den 29. august 2017 kl. 14:30 - 16:30

Tricktyveri

Er du klar over, at

Anmeldte lomme - og tasketyverier steg med 11% fra 2015-2016 ?.

Unge danskere på 20-24 år var de mest udsatte for lommetyveri i 2012 ?.

​Udendørs tricktyveri og tricktyveri mod beboelse har været i vækst gennem de seneste år?.

Sunny er kendt for sine evner som magisk entertainer og som en del af hans arbejde rådgiver og underviser han i, hvordan det er muligt at undgå tricktyveri.

​Allerede i barndommen prøvede Sunny sit særlige talent af, ved at stjæle skolekammeraternes ting for sjov. Nu er det dog mest foreninger og organisationer der får gavn af hans ekspertice i tricktyveriets væsen gennem rådgivning og undervisning.

Denne eftermiddag vil Sunny Cagara lærer dig hvordan du minimerer risikoen for at blive udsat for tyveri. Kombinationen af humor, magi og undervisning resulterer ganske enkelt i, at budskabet huskes bedre. Hans foredrag indeholder mange konkrete eksempler på røvernes fiduser, udført på de deltagende, hvilket giver en langt højere grad af realisme, og derved også forståelse for problemet.

Carsten Rose fra Danske Bank Bente Steffensen lære noget af Sunny Cagara Sunny Cagara