Program for Juni 2018

Bustur

Mojn Mojn Sønderborg

Nu kommer vi !

​Med bustur til det sønderjyske med indkvartering på Ballumhus i Bredebro. Pris kr. 3400,00 ( kr. 3900,00 i enk. værelse) mulighed for rabat hvis vi er 50 personer. Halvpension alle dage, drikkevarer for egen regning.

​Vi skal blandt andet besøge Frøslevlejren, Højer sluser, Rudbøl, Tønder, Sejltur fra Rømø til Sylt.

Husk pas...

​Vi skal høre beretning fra 2. verdenskrig og vi skal høre smuglerhistorier, endvidere skal vi aflægge besøg hos OK-klubben i Sønderborg. Nærmere beskrivelse udleveres ved tilmelding.

( Efter først til mølle princippet)

​Depositum kr. 1000,00 betales ved tilmelding fra 2. januar. Restbeløb betales senest 1. maj.

Husk passet

Mødested:        Taastrup Station, Centersiden

Tidspunkt:         Afgang kl. 07.30

Betaling:            Ved tilmelding

​Tilmelding:         Ved tirsdagsmøderne  2. januar - 1.april 2018

Turleder:           Bente Steffensen

" Film i biografen "

Onsdag den 6. juni 2018 kl. 14:00

​I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

" The Journey "

​Kaffe og kage fra kl 13:30

​Det historiske drama " The Journey " følger to politiske fjender politikeren og præsten Ian Paisley og Sinn Fein politikeren Martin McGuinness. Da voldsomt uvejr tvinger dem ud på en fælles rejse, bringer det håb om fred for det nordirske folk.

Medvirkende: Timothy Spall og Colm Meaney med flere.