Program for november 2018

Du kan til venstre herfor klikke dig frem til OK-klubbens programmer i de respektive måneder

" Flemming Antony "

Tirsdag den 6. november 2018 kl. 14:30 - 16:30

Dansktop- og fodboldsangeren

​Flemming Antony har i 47 år været skiftevis foran og bag kulisserne indenfor den danske showbizz- og sportsverden. Han har som sanger slået alle rekorder med ikke mindre end 60 hits på Dansktoppen, han har skrevet og produceret Danmarks første fodboldslagsang Røde-Hvide farver med det daværende olympiske landshold. Som journalist og showbizz mand har han mødt et utal af danske koryfæer, som han lærte at kende på sin helt  egen måde. Han har rejst med forskellige fodboldlandshold og har et utal af sjove anekdoter.

" Film i Biografen"

Onsdag den 7. november 2018 kl.14:00

I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

"Journal 64"

​Kaffe og kage fra kl. 13:30

Thrilleren " Journal 64 " er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller om Afdelingen Q.

​I filmen gør nogle håndværkere et uhyggeligt fund i en ældre københavns lejlighed, de finder nemlig tre mumi-ficerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

Carl Mørck og Assad kommer på sagen, og det store spørgsmål er: Hvem mumierne er? og hvem den fjerde plads er tiltænkt?.

-ooo-

Forbehold for ændringer

" Cecilia Vanman "

Tirsdag den 20. november 2018 kl. 14:30 - 16:30

Verdens dybfryser og pingvinernes land

Udover at være medlem af Kvindelige Eventyrere, er Cecilia Vanman den første danske kvinde der er blevet optaget som Fellow i The Explorers Club - verdens mest prestigefyldte klub for videnskabsfolk og eventyrere.

Cecilia Vanman tager os med på en fascinerende sejlads fra Argentina til det Antarktiske kontinent.

På vejen besøger vi Falklandsøerne, South Georgia, de ekstremt isolerede South sandwich øer og møder et overflødighedshorn af dyreliv, gigantiske isbjerge og overvældende natur. Vi hører om udfordringerne ved global opvarmning og vi besøger forladte hvalfangerstationer, hvor sæler er flyttet ind i de tomme huse og pingviner vandre rundt i gaderne.

​Igennem Cecilias' fantastiske fotos og fortællinger kommer vi helt tæt på søløvernes overdøvende snakken. Vi mærker de enorme pukkelhvaler vende sig i havet, følger spækhuggernes dramatiske sæljagt og kommer på klodshold af en koloni med titusinder af kongepingviner.

Foto:  ok-klubben

Lørdag den 24. november 2018 kl. 11:45 - 14:30

​spiser vi sammen i Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje-Taastrup

​Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas vin. Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær. alt for kr. 60,-

​Foto: Ok-klubben                      Dagens menu er stuvet hvidkål med frikadeller                            og chokolademousse.

Velbekomme

​                     HUSK tilmelding til Bente senest onsdag d. 21. november.

​( max. deltagerantal er 32 personer )

" Davids samling "

Tirsdag den 27. november 2018

Besøger vi Davids samling

Davids samling er et kunstmuseum i København, der rummer kunst og kunsthåndværk fra 1700-tallets Europa, dansk guldalder og nyere dansk kunst samt kunst fra den islamiske verden fra 600-tallet til 1800-tallet.

​Den ældre europæiske samling er opstillet i en interiørmæssig sammenhæng i husets oprindelige rum fra 1800-tallet.

Turen er ikke egnet for gangbesværede, da museet har til huse i en ældre fredet bygning med mange trapper.

​Mødested:      Taastrup Station

Tidspunkt:       Afgang med S-tog kl. 11:52