Program for oktober 2018

" Gratis Vaccination mod Influenza 2018 "

Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer OK- medlemmer og andre, følgende steder, på datoer som følger.

Tirsdag den 2.oktober

Kl. 09:30 - 11:00 ​Sengeløse Plejecenter, Landsbygaden, Høje-Taastrup

​Kl. 12:30 - 13:30 Sundhedscenter Espens Vænge, Høje-Taastrup

​Kl. 14:30 - 16:30 Kulturcentret, Poppel Alle, Høje-Taastrup

Onsdag den 3.oktober

Kl. 09:30 - 10:00 Tingstedklubben, Tingstedvej, Hedehusene

Kl. 11:00  - 12:00 Pensionisternes Hus, Bygaden, Høje-Taastrup

​Kl. 13:00 -  14:00 Værestedet Paraplyen, Kingosvej, Høje-Taastrup

Tirsdag den 30.oktober

​Kl. 17:00 - 18:00 Kulturcentret, Poppel Alle, Høje-Taastrup

NB. Vaccinationen er gratis for førtids- og folkepensionister, men ALLE andre kan også blive vaccineret - mod betaling.

" Film i biografen "

Onsdag den 3. oktober 2018 kl. 14:00

I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

​  " Lykke-Per "

Kaffe og kage fra kl. 13:30

​Filmen "Lykke-Per" handler om den unge Peter Andreas Sedenius, der tager afstand fra sit dybt religiøse, jyske ophav og drager til København. I storbyen bliver han kendt som Lykke-Per, og medens han forsøger at realisere sine visioner om at revolutionere brugen af vind og bølgeenergi, kaster han sig ud i det Københavnske selskabsliv

-ooo-

Forbehold for ændringer

" Banko "

Tirsdag den 9. oktober 2018 kl. 14:30 - 16:30

BANKO

Mød op!

Så er det banko tid, kom og spil med om de mange fine gevinster.

Tag gerne andre med, du støtter en god sag

OBS! OBS! OBS!

Der serveres Æblekage til kaffen.

Lørdag den 20. oktober 2018 kl. 11:45 - 14:30

I Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje Taastrup

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas vin. Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær.

Alt for kr. 60,-

​dagens menu er Kylling i karry med ris & Æblekage.

Foto: ok-klubben

Husk tilmelding til Bente senest onsdag d.16. maj.

( Max deltager antal er 32 personer )

" Bag fængslets mure "

Tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 14:30 - 16:30

​Tom Thomasen var tjenestegørende ved Militærpolitiet, hvor den sidste tid af tjenesten blev tilbragt i Kastellets arrest, (på den rigtige side af døren).

Efter en del overvejelser, startede Tom Thomasen i 1967 på Københavns Fængsler.

​Efter en længere årrække med mange forskelligartede opgaver, og ikke mindst oplevelser, som naturligvis har været på godt og ondt, havde Tom Thomasen igennem længere tid samlet så meget materiale, at ideen til at skive en kriminalroman var født.

​Hvilket er kommet til udslag i krimien 'ringen er sluttet', som er inspireret af livet som fængselsbetjent igennem 37 år ved Københavns Fængsler.

" Besøg Københavns Lufthavn "

Tirsdag den 30. oktober 2018

​Tag med på en lufthavnstur. Efter en kort introduktion går vi gennem lufthavnsbygningen ud i en CPH bus og kommer via sikkerhedskontrollen ind på på lufthavnens afspærrede område.

Under busturen, som varer ca. 1 time og 15 minutter, kører vi langs det 29 km lange hegn, og hører bl.a. lufthavnens historie og om planerne for den store udbygning. Vi stopper 2-3 gange og ser snerydningskøretøjerne og den ene af lufthavnens brandstationer. Turen foregår primært i bus. Rygning er ikke tilladt på turen, heller ikke udendørs.

Vigtigt

Alle deltagere skal ved tilmeldingen oplyse navn og cpr.nr.

​Alle deltagere skal medbringe gyldigt pas eller kørekort til sikkerheds checkin. Lufthavnens sikkerhedsregler er gældende for denne tur.

Turen er ikke egnet til kørestolsbrugere.

Mødested:    Taastrup Station

Tidspunkt:    Afgang med S-tog kl. 11:02