Program for April 2018

I Nordisk Film Biografer i Taastrup

" Så længe jeg lever "

​Kaffe/Te og Brød fra kl. 13:30

​En biografi om den folkekære

danske sanger og sangskriver John Mogensen

​Medvirkende bl.a  Rasmus Bjerg og Troels Malling

Tirsdag den 10. april 2018 kl.14:30 - 16:30

Rundt om Otto Brandenburg

​Denne hyggelige eftermiddag vil Lillian Hjorth-Westh fra Bornholms højskole i et musikalsk foredrag fortælle om: Baggårdspumaen som Otto Brandenburg ofte blev kaldt.

Mange kender ham og kom til at holde meget af ham. Han sang så dejligt og han havde altid det gode charmerende glimt i øjet.

​To lys på et bord  eller Livet er en dejlig gave eller Så længe skuden kan gå osv. Der kunne nævnes mange fantastisk fortolkede sange. Det kunne han, men han kunne også spille skuespil, lave film og han lagde stemme til mange tegnefilm.

Otto Brandenburg blev født i september 1934 og døde i marts 2007

En helt igennem hyggelig eftermiddag med

Lillian Hjorth-Westh og et fantastisk musikalsk

foredrag om Baggårdspumaen Otto Brandenburg.

Foto.  OK-klubben

Foto: ok-klubben

Lørdag den 14. april 2018 kl 11:45 - 14:30

I Pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje-Taastrup

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas rødvin. Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær. Pris kr. 60.-

I dag står menuen på:

Flæskesteg og Citronfromage

Foto: Ok-klubben                                                                                               Velbekomme!

Husk tilmelding til Bente senest onsdag den 11. april 2018.

Max 32 personer, efter først til mølle princippet.

" Med hovedet i himlen og fødderne på jorden "

Tirsdag den 24. april 2018 kl. 14:30 - 16:30

En nutids-cabaret

​En livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet efter man er fyldt 50. Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om HVERDAGEN.

​En nutids-cabaret om livet lige nu hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken. Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Både Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er nogle velbevandrede damer ud i cabaret- og musikforestillinger.

De er begge garvede sangerinder og skuespillerinder og er suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomhed såvel som alvor. Anne Karin har vundet Årets Dirch 2017 ved Revyernes Revy og Susanne Breuning fik prisen Årets Entertainer, netop for sin medvirken i bl.a " Med hovedet i himlen "

Billeder fra en fornøjelig cabaret

​Foto: Anne Marie  OK-klubben