Program for september 2018

I Nordisk Film Biografer i Høje-Taastrup

" Darkest Hour "

Kaffe og kage fra kl. 13:30

​Anden Verdenskrig er brudt ud, nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa, og en invasion er nært forestående. Den britiske hær er sendt til Dunkerque i Frankrig i et forsøg på at stoppe Hitlers tropper, men det viser sig hurtigt, at de er håbløst overmatchet, og at krigen sandsynligvis vil få en brat ende, hvis ikke soldaterne bliver hjulpet hjem.

-ooo-

​Forbehold for ændringer

" Tag med på rejse gennem Osvalds Univers med Michael Mondrup."

Tirsdag den 11. september 2018 kl. 14:30 - 16:30

Osvald var både til de morsomme revyviser og de lidt mere alvorlige. Det er især i de sidste, at hans format virkelig foldede sig ud. For her kunne han komme til det, der stærkest lå ham på sinde, nemlig at fortælle historien om den lille mand, som livet ikke har været alt for god ved, men som tager tilværelse med ophøjet ro, sådan som den nu skikkede sig.

" Besøg Carlsberg "

Tirsdag den 18.september 2018

​J.C. Jacobsen grundlagde Carlsberg i 1847.

Oplev hvordan Carlsberg-Byen har udviklet sig gennem årene, på denne vandretur med kulturhistoriker Lisa Elsbøll.

Carlsberg-Byen er en bydel på 330.000 kvm, der er under voldsom udvikling. En ny bydel, karakteriseret ved en spændende blanding af det kreative, uddannelsessteder og boliger.

OBS! Rundvisningen er udendørs, vi kommer ikke ind i bygningerne.

Mødested:       Taastrup Station

​Tidspunkt:        Afgang med S-tog kl. 09:22

Pris:                  kr. 85.-

Betaling:           Ved tilmelding

Tilmelding:        Fra den 14. august. Max deltagere: 30 personer

Turleder:          Susan Lindknud

​Et kik på det gamle Carlsberg og det nye som vokser op.

" Hold hjernen sund "

Tirsdag den 25. september 2018 kl. 14:30 - 16:30

Et foredrag af Læge og foredragsholder Stig Pramming

som har publiceret adskillige artikler i internationale tidsskrifter, skrevet kapitler i bøger samt været hovedtaler, formand og arrangør ved flere internationale møder om sundhedsfremme. Nu har interressen samlet sig om nyere hjerneforskning, den praktiske udformning af træning af ældre samt dannelsen af foreningen Hjernesund.

Lørdag den 29. september 2018 kl.11:45 - 14:30

I Pensionisternes Hus, Bygade 21, Høje-Taastrup.

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas vin. Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær.

​                                           Alt for kr. 60,-

​Dagens menu er Biksemad med spejlæg & Rabarberkage. Velbekomme.

Foto: Ok-klubben.

Husk tilmelding til Bente senest onsdag d. 25/9  ( Max deltagerantal er 32 personer ).