Program for Marts 2017

Fra vikingetid til nutid

Tirsdag den 7. marts 2017 kl. 10:30

Et besøg i Sankt Jørgensbjerg Kirke - Roskilde.

Sognegårdsvært Leif Laurberg fortæller om kirken

gennem 1000 år

Oplev Danmarks ældste bevarede middelalderarkitektur, og hør de dramatiske beretninger om helgener, konger, prinsesser, spedalske, søfolk og andet godtfolk.

Mødested;      Taastrup Station, Busholdepladsen

Tidspunkt:       Afgang kl. 09:31 med forbehold for

den kommende køreplan

Pris:                 Kr. 15,00 pr. person

Betaling:           Ved tilmelding

Tilmelding         Ved tirsdagsmøderne

3. januar - 28 februar 2017

Turleder:          Bente Steffensen

Et arbejdsliv på iskanten

Tirsdag den 14. marts 2017 kl. 14:30 - 16:30

Cecilia Vanman

Cecilia tager publikum med bag scenen som ekspeditionsleder og havpattedyrbiolog ved iskanten i Arktis. Vi rejser blandt andet med på en spændende filmekspedition på jagt efter hvalrosser, hvidhvaler og narhvaler ved 76nde breddegrad i Canada, i fodsporene på legendariske opdagelsesrejsende igennem den mystiska Nordvestpassage og møder udfordrende storme, isbjørne og overvældende natur i den arktiske ødemark.

Cecilia formidler levende og engageret, og publikum er med hele vejen, når havisen knager faretruende under flyverens landingsstel og stormbølgerne vælter ind over forskningsskibets stævn..

Olsen Banden Stuerne

Tirsdag den 21. marts 2017 kl. 11:00

Nordisk Film, Mosedalvej 14 2500 Valby

Vi skal med guide på en uforglemmelig rejse gennem de 14 Olsen Banden film, hvor vi vil få mulighed for at sidde med banden i Yvonnes stue, lægge skumle planer på Hallandsens kontor og møde Danmarks mest uduelige kriminalassistent af første grad, Jensen.

Gå på opdagelse i et væld af Yvonnes farverige kjoler og gamle ikoniske rekvisitter fra de 14 film, mens guiden fortæller om de fantastiske historier bag produktionerne, og hvorfor Olsen Banden netop gik hen og blev en international succeshistorie.

Nordisk Film garanterer for et utal af gode grin, og en overraskelse eller to, for børn og voksne i alle aldre. Det bliver " skidegodt! "

En lille del af rundvisningen foregår udendørs, da vi skal fra bygning til bygning, så husk at tage tøj på efter vejret.

Mødested:           Taastrup Station

Tidspunkt:           Afgang kl. 10:22 - Der tages forbehold for ny køreplan

Pris:                     Kr. 125,00 pr. person

Betaling:              Ved tilmelding

Tilmelding:           Ved tirsdagsmøderne 3. januar - 28. februar 2017

Antal:                   Maks. 30 personer

Turleder:              Susan Lindknud

"Vi spiser sammen"

Lørdag den 25. marts 2017 kl. 1200 - 15:00

I pensionisternes Hus, Bygaden 21, Høje-Taastrup.

Her spiser vi menuen, hvortil der serveres 1 glas rødvin.

Dagen sluttes af med kaffe, småkager og hyggeligt samvær,

alt sammen for kr. 60,-.

I dag står menuen på Enebærgryde og Trifli      Velbekomme!

Husk  tilmelding til Bente senest den 22. marts 2017

Års- og tirsdagsmøde

Tirsdag den 28. marts 2017 kl. 14:00 - 16:30

Bestyrelsen i OK-Klubben Høje-Taastrup indkalder herved i henhold til vedtægternes §6 til ordinært årsmøde med følgende dagsorden.

2. Formandens beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Godkendelse af budget og kontingent for næste år
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer
  7. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter
  8. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant
  9. Eventuelt

Forslag, der ønskes bragt til afstemning under punkt 4 - indkomne forslag - skal være formanden i hænde senest 14 dage før årsmødets afholdelse.

Fra blokvogn til Det Kongelige Teater

- og hvad siden fulgte

Tonny Landy

Tonny Landy fortæller om sin barndom som "nøglebarn" under og efter 2. verdenskrig. Om sin debut som drengesanger. Om at være landskendt for sin medvirken som en af dansk musiklivs mest benyttede sangere, foredragsholdere og undervisere, samt om at være ansat ved Det Kongelige Teater i ca. 30 år.

Han fortæller morsomt og levende om mange af de mennesker og kolleger, han traf undervejs og om 50 års partnerskab både professionelt og privat med Tove Hyldgaard.

NB. Bemærk starttidspunktet er kl. 14:00

Billeder fra Årsmødet med Tonny Landy og Tove Hyldgaard